На Луганщині російські бойовики вбили мирного мешканця

Внаслідок обстрілу та підриву міни російськими окупантами на Хуторі Вільному загинув мирний житель.

Про це повідомляє пресцентр ООС, передає "Еспресо.Захід". 

Учора, 23 лютого, російські найманці вкотре порушили режим припинення вогню. Крім обстрілів українських позицій із забороненої зброї, окупанти відкрили вогонь і по Хутору Вільному, що на Луганщині.

Під вогонь російсько-окупаційних військ потрапив мирний мешканець 1947 року народження.  Близько 17:25 на його подвір’ї вибухнула міна, внаслідок чого чоловік отримав важкі множинні поранення.

Чоловікові було надано першу медичну  допомогу військовими медиками, після чого  його було доправлено до лікувального закладу. Та попри зусилля медиків, постраждалого врятувати не вдалося.

Обстрілювали мирне населення бойовики, застосувавши станкові протитанкові гранатомети. Окупанти також дистанційно мінували населений пункт. 

"Такі зухвалі та злочинні дії збройних формувань РФ вкотре свідчать про їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України та вчергове підтверджують систематичне ігнорування досягнутих домовленостей. Зібрані в повному обсязі матеріали, будуть спрямовані до СВ СБУ м. Сєвєродонецька для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.2 ст.258 КК України – Терористичний акт", - наголосили в пресслужбі ООС.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.