Львівські волонтери вирушили на передову

Протягом двох тижнів планують об’їхати усю передову на Донеччині.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Львівські волонтери вирушили на Схід у зону бойових дій. Протягом двох тижнів планують об’їхати лінію зіткнення на Донеччині від Авдіївки до Маріуполя.

"Будемо намагатися обхопити якнайбільше підрозділів, - розповідає начальник 58 будинку офіцерів Віталій Провозін. - Ми вже їдемо вдруге у такому складі. Як показує практика, можемо до п’яти концертів за день проводили тривалістю сорок хвилин. Коли ми їздили попереднього разу, в нас день починався о шостій ранку, о восьмій ми виїжджали працювати, а о десятій вечора поверталися на відпочинок".

Їдуть волонтери не з пустими руками. Традиційно везуть із собою смаколики, москітні сітки, побутові речі, а також особливі синьо-жовті стяги, які підписали студенти з Львівського студентського братства.

Також підготували концертну програму для захисників, обіцяють чимало гумору, веселощів та розваг. На цей раз усі актори працюватимуть в захисних бронежилетах та касках.

"Я розумію, що нас там чекають, - каже методистка 58 будинку офіцерів Мар’яна Гірняк. - Коли я приїхала з попередньої поїздки, я кілька днів відпочила і вже хотілося назад. Нашим захисникам потрібна моральна підтримка. Адже їхні дні монотонні, їм хочеться веселої пісні, гарних гуморесок, чогось веселого.".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал