У Львові на Городоцькій трапилася сутичка, четверо поліцейських травмовані

Внаслідок сутички на вулиці Городоцькій у Львові травмовані четверо поліцейських. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області, передає  "Еспресо.Захід".

Сьогодні, 23 лютого, близько 10:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій у Львові група невідомих осіб проводить акцію. Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, вони виявили близько 60 осіб, які поводилися агресивно, кидали димові шашки, намагалися підпалити шини та не реагували на зауваження поліцейських щодо припинення порушень правопорядку. Попри це, правоохоронцям вдалося припинили правопорушення.

Внаслідок сутички було травмовано четверо поліцейських, у відділ поліції доставили шістьох учасників події.

Зацим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. За скоєне зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляє Varta1, сутички у Львові відбулися під час акції блокування бізнесу депутатів ОПЗЖ – Козака та Медведчука. Акцію протесту ініціювала партія Національний корпус. Водночас про те, що саме стало причиною сутичок, наразі невідомо.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал