"Зеленський гойдає гойдалки: три канали чомусь закрив, а два – не закрив", – Маруся Звіробій

За словами відомої волонтерки, зі ста фірм Медведчука "зелена" влада припинила діяльність лише двох, та й ті розташовуються не на території України. Каже, відповідним документам, які це доводять, надали розголосу прихильники колишнього президента Петра Порошенка.

Чинного президента Володимира Зеленського інструкторка навчального десантно-штурмових військ Маруся Звіробій в ефірі спецвипуску програми "Студія Захід" з Антоном Борковським назвала "малим великим брехуном", який "грається з народом", передає "Еспресо.Захід".

"Він з брехнею прийшов, брехав півтора року і продовжує брехати. Гойдає нам гойдалки: три канали закрив, а два чомусь не закрив. Чому "НАШ" не закрили? Це ж сєпарський канал! – обурилася громадська діячка. – Зараз ми побачимо, як він буде приймати закон про колаборацію. Якщо він такий свідомий став, тоді він його прийме. Якщо ж почнуть пробуксовувати, значить, це гойдалку гойдають, з людей знущаються".

"Зі 100 фірм Медведчука закрито тільки дві і ті – не на території України, – зауважила гостя "Студії Захід". – Хтось про це говорить, крім "порохоботів", які "нарили" документи, що це трохи не так виглядає, як озвучується "зеленою" владою?! Граються просто з людьми". 

Усі попередні випуски програми "Студія Захід" з Антоном Борковським можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.