Львів відкритий для всіх: асоціація розвитку туризму втілює проект для осіб з інвалідністю

У Львові триває реалізація проекту "Захист громадянських прав осіб з інвалідністю і створення можливостей для них пізнавати унікальну культурну і архітектурну спадщину міст Львова і Перемишля".

У Львові триває реалізація проекту "Захист громадянських прав осіб з інвалідністю і створення можливостей для них пізнавати унікальну культурну і архітектурну спадщину міст Львова і Перемишля", повідомляє Львівська обласна державна адміністрація, передає "Еспресо.Захід". 

"Львів відкритий для світу!" - таке гасло Львова. Однак, не для усіх мешканців та гостей Львова існує фізична доступність оглядати історичну і культурну спадщину міста", - зауважує директор Львівської асоціації розвитку туризму Андрій Мацелюх.

Він зауважує, в області щонайменше 30 % - це маломобільні групи населення. Саме тому Львівська асоціація розвитку туризму, в партнерстві з ГО "Реабілітація осіб з інвалідністю", взяли на себе обов’язок частину історичних пам’яток Львова зробити доступними для осіб з інвалідністю. 

Доступними для осіб з інвалідністю мають зробити святині Львова:

У межах проекту передбачено проведення міжнародного навчального семінару для екскурсоводів, а також міжнародної конференції з питань доступності, створення спеціалізованого друкованого путівника та інтернет-сайту.  Мають також розробити посібник для екскурсоводів як працювати з особами з інвалідністю.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал