Інша версія: арбітр подає позов за наклеп на тренера ФК "Львів"

Четвертий арбітр матчу 15-го туру УПЛ між ФК "Львів" та ФК "Колос" Микола Кривоносов готує позов до суду після скандального епізоду з головним тренером львів'ян Віталієм Шумським.

Про це повідомляє УНІАН, передає "Еспресо.Захід".

Зазначається, що судді матчу вже написали пояснення епізоду в комітет арбітрів.

За версією арбітрів, Шумський отримав попередження за "системні зауваження в грубій формі арбітрам та публічні претензії впродовж гри". А четвертий арбітр Микола Кривоносов збирається подавати позов до суду за наклеп.

Головний тренер ПФК "Львова" Віталій Шумський прокоментував "ua-football" ситуацію і заявив, що відчув себе у той момент дискримінованим.

"Є правила футболу. За мову там не дають жовтих чи червоних карток. При цьому, ми ж в Україні. Є закон 16 січня: у публічних місцях розмовляти державною мовою. І коли тобі за державну мову починають давати жовті картки, я цього не можу зрозуміти. Не тільки я відчув себе дискримінованим за мовною ознакою, а й мої помічники. Думаю, якби це почули люди на трибунах, почувалися б так само. До того ж, це був День вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні. Розумієте? І переддень Рідної мови", – сказав Віталій Шумський.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал