Річниця окупації Криму та санкції проти кумів Путіна - у спецвипуску "Студія Захід" з Антіном Борковським на "Еспресо"

Ці та інші теми обговорюватимуть сьогодні під час ефіру спецвипуску "Студія Захід" з Антіном Борковським на "Еспресо" о 21:15.

У спецвипуску поговорять про постійні обшуки та арешти кримських татар. Як можна захистити українців? 

Також поговорять про резолюцію проти мілітаризації Криму, яку схвалила Генасамблея ООН.  Згідно з резолюцією, Росія має негайно та повністю вивести свої війська з Криму та припинити тимчасову окупацію території України.

В ЄС запровадили санкції проти Росії через ув’язнення опозиційного політика Олексія Навального і репресії проти його соратників. В "Студії Захід" з Антіном Борковським гострі обговорюватимуть як може відповісти кремль на санкції проти кумів Володимира Путіна. А також обговорять передумови санкцій щодо Віктора Медведчука.

Під час спецвипуску дискутуватимуть Ахтем Чийгоз - народний депутат України від фракції "Європейська Солідарність", заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу,  Микола Княжицький - народний депутат України від фракції "Європейська Солідарність",  Маруся Звіробій - інструкторка навчального центру десантно-штурмових військ. Також до обговорення долучаться колишні політичні в'язні кремля Володимир Балух та Євген Панов.

Усі попередні випуски програми "Студія Захід" з Антіном Борковським можна переглянути тут

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал