ФК "Львів" поступився "Колосу" з Ковалівки

Двічі у ворота львів'ян забивав Павло Оріховський.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Львів", інформує "Еспресо.Захід".

Напередодні відбувся матч 15 туру Favbet ліги, на якому стадіон "Арена Львів" приймав місцеву команду та клуб з Ковалівки.

Традиційно для весняної частини чемпіонату, гра почалась у середньому темпі. Перший небезпечний момент трапився лише на 15-ій хвилині першого тайму, проте нападник господарів Шина не зумів забити. Зате гості вразили ворота суперників вже при першій нагоді. Після подачі кутового Павло Оріховський зрізав м'яч у дальній від воротаря кут.

У другому таймі почався значно активніший футбол. Львів'яни багато атакували, проте і ковалівці не відсиджувались в обороні. Такий футбол подобався вболівальникам, які вперше цього року отримали дозвіл відвідати футбольний матч. Гол назрівав і забити його вдалося знову гостям. На 74-ій Чурко накрутив захисників "Львова" і грамотно наткнувся на ногу одного з них. Призначення пенальті ні в кого не викликало сумнівів – реалізував його той же Павло Оріховський.

Читайте також: ФК "Львів" переміг "Минай" та піднявся відразу на три позиції

Далі львів'яни кинулись усіма силами рятувати матч, проте отримали шанс лише на гол престижу. Вже у доданий час м'яч потрапив у руку суперника у його ж штрафному майданчику і арбітр вказав на 11-метрову відмітку. Проте Ренан не зумів переграти воротаря ковалівців – Волинець відбив м'яч, після чого арбітр відразу завершив матч.

Не дивлячись на поразку, ФК "Львів" залишається на десятому місці. "Колос" розташувався на шостому, за крок до зони єврокубків.

Наступний матч львів'яни знову проведуть вдома, приймаючи 28 лютого українського гранда – київське "Динамо".

Сьогодні ж свій матч проведе інший місцевий клуб – "Рух" на виїзді зустрінеться з донецьким "Шахтарем". Матч розпочнеться о 17.00.

"Львів" – "Колос" – 0:2 (0:1)

Голи: Оріховський, 33, 74 (пен.)

"Львів": Костик, Грисьо, Міхоубі (Романчук, 83), Махмутовіч, Ременяк, Сабіно (к), Брікнер (Фране, 46), Ернест (Семенів, 29) (Нич, 46), Альваро (Захарків, 77), Шина, Ренан.

"Колос": Волинець, Кравченко, Гавриш (к), Новак, Чорноморець, Богданов (Мілько, 78), Задоя, Чурко (Ільїн, 75), Антюх (Данфа, 85), Оріховський (Костишин, 75), Лисенко.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.