Двоє людей загинули внаслідок вибуху в Дрогобичі (оновлено)

Правоохоронці з'ясовують причину вибуху та всі обставини події.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області, інформує "Еспресо.Захід".

Біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській у Дрогобичі сьогодні, близько 19-ї години стався вибух.

Як пишуть у повідомленні поліції, за вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу, а також спеціалісти-вибухотехніки, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку поліції Олександром Шляховським.

На місці події правоохоронці встановили, що внаслідок вибуху загинули двоє місцевих мешканців віком 37 та 40 років. Окрім того, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримала жінка - її госпіталізували.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особу травмованої жінки та всі обставини події.

Пізніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко написав про подробиці трагедії: "Чоловік з жінкою прийшли на зустріч до своїх знайомих. Як кажуть сусіди - чоловіки товаришували. Недавно разом повернулись із заробітків в Польші. Під час спілкування чоловік дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках. Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай важкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні".

Антон Геращенко опублікував також відео з камери стеження.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.