(Не)дитячі іграшки. У Львові затримали експравоохоронця, що організував трафік кокаїну у Київ

Вилучено майже кілограм наркотиків, вартістю близько 4 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, інформує "Еспресо.Захід".

"Згідно з матеріалами слідства, мешканець міста Львів, колишній працівник правоохоронного органу, організував незаконну схему збуту кокаїну шляхом відправлення зі Львів до столиці оптових партій приватними службами таксі", - йдеться у повідомленні.

Наркотики злочинець ховав у дитячих іграшках.

Організатора злочину затримали після чергового збуту наркотиків мешканцю столиці. Надалі, в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору, вагою близько 1 кг і вартістю понад 4 мільйонів гривень, електронні ваги, пакети для фасування та інші речові докази.

Фото: пресслужба Київської міської прокуратури

Організатору злочину повідомлено про підозру та невдовзі йому оберуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Крім цього, проводяться комплекс слідчих дій, які мають виявити й інших злочинців, що були причетні до передачі наркотиків.

Спецоперацію проводили прокурори Київської місцевої прокуратури № 6 спільно Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та Слідчим відділом Печерського управління поліції ГУНП у місті Києві.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.