У Львові 16-річна дівчина намагалася покінчити з життям

У зв'язку з цим зі школярами проведуть профілактичну бесіду щодо необхідності піклуватись про власне здоров’я та безпеку.

Про це повідомили у Львівській міській раді, передає "Еспресо.Захід". 

У Львові 16-річна дівчина зі своїми знайомими відпочивали біля цирку на вул. Городоцькій. В управлінні "Служба у справах дітей" повідомили, що вони вживали алкоголь і після цього дівчина вчинила спробу суїциду, поранивши передпліччя. Медики надали їй надали всю необхідну допомогу і сьогодні з дівчиною та її сім'єю працюють фахівці, а обставини події з’ясовують правоохоронці. 

У зв’язку з цією ситуацією у школах Львова проведуть профілактичні бесіди, де розкажуть дітям щодо необхідності піклуватись про власне здоров’я та безпеку. 

Зоряна Довганик, начальниця управління освіти міста повідомила, що такі бесіди з дітьми проводять вже давно.: "Превентивні заходи щодо здоров’я і безпеки наших дітей ми проводимо вже давно. Однією з останніх таких тем, яку ми розглядали з дітьми, була безпека в інтернеті до Всесвітнього дня безпечного інтернету (9 лютого). Були розроблені відповідні методичні рекомендації для закладів освіти нашого міста". 

Батьків закликають цікавитися тим, що роблять їхні діти в інтернеті, з ким спілкуються та якими темами цікавляться.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал