У Національному лісотехнічному університеті України обирали ректора. Буде другий тур

Змагатимуться два кандидати, що здобули найбільшу кількість голосів.

Про це інформує "Еспресо.Захід".

У Державному вищому навчальному закладі "Національний лісотехнічний університет України" сьогодні, 17 лютого, відбулися вибори ректора. За право обійняти посаду змагалося шестеро кандидатів.

Серед них:

Бехта Павло Антонович – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу НЛУУ. 

Гречаник Руслан Мар’янович – директор Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації. До переходу на роботу в ЛОДА довгий час працював у НЛУУ, доцент. 

Лавний Василь Володимирович – проректор з наукової роботи Національного лісотехнічного університету України, професор кафедри лісівництва, доктор сільськогосподарських наук.

Оліфечук Вікторія Петрівна – кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології НЛУУ України. 

Сопушинський Іван Миколайович – доктор сільськогосподарських наук, працює професором кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу НЛУУ.

Холявка Володимир Зеновійович – декан факультету туризму Львівського державного університету фізичної культури, доцент. З1993 до 2013 року працював у Львівському лісотехнічному інституті на посаді викладача, а згодом доцента кафедри економіки та менеджменту лісових підприємств.

У результаті голосування жоден з кандидатів не отримав більшості голосів, потрібної для перемоги. Тепер у ДВНЗ пройде другий тур виборів, у якому змагатимуться Руслан Гречаник (набрав 141 голос виборців) та Володимир Холявка (він зібрав 165 прихильників).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.