"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 17 лютого

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 17 лютого.

Львівський оперний театр – Балет "Корсар". Захоплюючий сюжет, пригоди морських піратів і розкіш східних гаремів зробили "Корсар" одним з найулюбленіших балетів романтичної епохи. У 2-актній версії балетмейстера Юліанни Малхасянц, заснованій на класичній хореографії Маріуса Петіпа, велика увага приділена драматизму, що робить виставу привабливою для глядачів будь-якого віку. Початок о 18:00.

Львівська національна філармонія ім. М. Скорика – Концерт оркестру INSO-Lviv (до 130-річчя композитора). У програмі сюїта №1 з балету "Попелюшка" та віолончельна Симфонія-концерт. За диригентським пультом добре відомий львівській публіці український диригент Володимир Сіренко. Соліствечора - один із найяскравіших молодих виконавців, віолончеліст Олексій Шадрін. Початок о 19:00.

"PM Gallery" виставка живопису та графіки "R3", що об'єднала  в одне ціле мистецьку сім'ю - Сергія, Ніну та Катерину Резніченків. Однак бачимо не схожих між собою творців, а цілковито різні творчі індивідуальності, три "планети, кожна з яких має свою індивідуальну орбіту і гравітацію".  

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.