"До середини весни Степанова не звільнять з посади", – Яна Зінкевич

На думку медика, народної депутатки (фракція "ЄС") Яни Зінкевич, влада чекатиме, поки вдасться вирішити основну частину проблем.

Відкладений старт вакцинації від COVID-19 і можливе звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова політик обговорила разом з іншими гостями ефіру програми "Головне" телеканалу "Еспресо".

"Ми з колегами вже двічі збирали підписи у Верховній Раді для його звільнення. Але, на жаль, зібрали менш ніж 150 підписів, тож так і не змогли ініціювати розгляд цього питання", – розповіла Яна Зінкевич.

Вона переконана: зараз владі невигідно звільняти міністра, бо потім їй доведеться "вигрібати" ще проблеми, які нахлинуть у дуже великій кількості. 

"Моя думка – вони триматимуть Степанова на цій посаді як мінімум до середини весни, коли вдасться хоч якось вирішити основну частину проблем, після чого (як це любить робити монобільшість) вони з ним попрощаються й виберуть собі нову "мішень". Але тут також треба розуміти, що Степанов – це не тільки "мішень", а й винуватець багатьох подій", – наголосила народна депутатка. 

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал