Львів'янин Роман Яремчук здійснив хет-трик у чемпіонаті Бельгії

Окрім трьох голів у ворота "Мускрона", футболіст "Гента" також зробив результативну передачу.

Про це повідомляє "UaФутбол", інформує "Еспресо.Захід".

Першим голом український нападник "Гента" відзначився на 28-й хвилині матчу. Одним дотиком він прийняв м'яч у районі одинадцятиметрової позначки, а другим – вколотив його в сітку воріт.

Потім Роман Яремчук на 70-ій хвилині втік у контратаку та віддав асист на Тарика Тиссудали, який забивав уже в порожні ворота.

У другому таймі Роман забивав під завісу зустрічі – на 85 і 90+1 хвилинах. Спочатку, знову у контратаці, одним дотиком замкнув передачу партнера, а вже у доданий час забив головою у ближній кут після подачі кутового.

Читайте також: Львів'янин потрапив до десятки найдорожчих українських футболістів

В наслідок результативних дій українця, "Гента" вдома перемагає "Мускрон" 4:0, займає десяте місце у чемпіонаті та перебуває на відстані однієї перемоги від зони єврокубків.

Таким чином, Роман Яремчук забив вже 13 голів у чемпіонаті Бельгії в цьому сезоні. Такий результат для футболіста поки найкращий за час його перебування в місцевому чемпіонаті. Раніше він не забивав більш як 10 голів за сезон. Очікувано, що саме український нападник став кращим гравцем матчу, отримавши 10 балів з 10 можливих.

Відео голів та огляд матчу можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.