"Розтрощила стопу": у центрі Львова на дівчину впала брила льоду

Дівчина саме прогулювалася зі своїм хлопцем у День святого Валентина.

На проспекті Шевченка брила льоду впала з даху на дівчину та розтрощила їй ногу. Сталося це, коли 20-річна Софія Ометюх гуляла зі своїм хлопцем. Зараз дівчина у лікарні швидкої допомоги. Їй уже зробили одну операцію, попереду ще кілька, передає Суспільне.

Медики кажуть, що стан дівчини стабільний, їй нічого не загрожує, але вона має складну травму стопи. "Тобто в неї бурулька так впала по спині, повезло, що не по голові і зупинилась на нозі. Відповідно нога потерпіла найбільше. Там відкриті множинні переломи з розчавленням м’яких тканин і скажімо так, така перспектива не зовсім радісна. Тобто будемо старатися, щоб якомога більше тої стопи врятувати", - зазначив завідувач відділення травматології лікарні швидкої допомоги Віталій Сікліцький.

Дівчина навіть не встигла зорієнтуватися у ситуації. "І просто картинка, що я йду, і переключається картинка, що я вже лежу і кричу, що я не відчуваю ніг. Це просто величезні глиби льоду впали на мене, зачепили голову, спину, але найбільше ногу", - поділилася Софія.

У лікарні кажуть, що це перша пацієнтка за цю зиму, яку травмувала бурулька. Однак за останній тиждень побільшало пацієнтів з переломами.

Тим часом, у мерії закликають львів'ян не ходити під дахами та не паркувати там авто, оскільки комунальні служби збивають бурулі та скидають сніг і розчищають хідники.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал