"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 16 лютого

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 16 лютого.

Львівська опера – концерт "Duo Virtuoso" – віртуозний дует у складі музикантів Львівської національної опери: скрипаля Ігоря Муравйова та піаніста Максима Саська. У їх виконанні прозвучать твори для скрипки і фортепіано французьких композиторів Сезара Франка та Моріса Равеля, що вразять не тільки вишуканими ліричними мелодіями, але й неочікуваними джазовими мотивами. Окрім того, прозвучить твір "Fratres" найвиконуванішого композитора сучасності Арво Пярта, який ви точно неодноразово чули як музику до кінофільмів. Початок о 19:00.

Театр ім. М. Заньковецької – на камерній сцені прем’єра вистави-сповіді (автор Наталя Боймук), пронизаної віршами Богдана-Ігоря Антонича. Взагалі ми рідко замислюємося, що на душі в тих, хто знаходиться поряд з нами. Звикли ставити клеймо: тиран, боягуз, мажорка… Але переважно бачимо в людині лише наслідок всіх попередніх подій в її житті. Початок о 18:00. А на великій сцені хрестоматійні "За двома зайцями". Початок о 18:00. 

Національний музей ім. Андрея Шептицького (історичний корпус)  виставка малярства Ірини Данилів-Флінти. Ця виставка – своєрідний зріз творчого прогресу за останні чотири роки, важливого зламного творчого періоду, де було багато сумнівів, творчих переосмислень і сміливих формальних кроків. У своїх творах Ірина Данилів-Флінта торує шлях унікальній іконографії, що вже сприймається як занурення в особливий авторський космос.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.