Як 10-річна дівчинка зі Львівщини за добу стала популярною

Тисячі людей зі всього світу вирішили підтримати дитину і масово підписалися на її ютуб-канал.

У селі Зимна Вода, що біля Львова, 10-річна Віта створила ютуб-канал "Природа ТВ". Спершу канал мав з десяток підписників, а за добу назбиралось понад 20 тисяч прихильників. А все через те, що людей зворушив написаний від руки заклик підписатись на канал, який набув розголосу у соцмережах, повідомляє ТСН.

Під час пандемії коронавірусу, перебуваючи вдома, дівчинка почала знімати домашніх тварин на відео. Відтак, вона попросила свого 15-річного брата створити для неї ютуб-канал, де почала викладати свої доробки - відео з курми, собаками, котами тощо.

Спочатку підписниками дитини були лише рідні. Тому для популяризації "Природа ТВ" Віта написала оголошення і розмістила його на одному зі сільських стовпів.

Написаний дитячою рукою заклик підписатися на канал зворушив усіх, хто його прочитав. Хтось розмістив це оголошення у твітері, і вже наступного ранку дитина прокинулася знаменитою. На її канал про тварин підписалися тисячі людей. Підписники коментують, вподобують та діляться відео, зняте дитиною, у соцмережах. 

Фото: ТСН

"На неї це дуже вплинуло, вона дуже щаслива. Вона сподівалася набрати хоча б тисячу підписників. Дуже зраділа, коли з'явився перший підписник, який прочитав оголошення на стовпі. Зараз вона така натхненна, думає над наступними відео, що знімати, хоче щоб це було цікаво і дуже боїться підвести своїх прихильників", - розповіла мама Віти Ірина.

Зараз на каналі дівчинки – понад 32 тис. підписників. У Віти – милі відео, останнє з яких – про кота у снігу – набрало майже 40 тис. переглядів.

Додамо, що на підтримку дівчинки соцмережами також поширився флешмоб. Зокрема, письмовий заклик від руки про підписку на свої канали опублікували МВС

та Укрпошта.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал