У львівський театр світло принесуть японці

Театр імені Марії Заньковецької отримає грантову допомогу від Посольства Японії на оновлення світлового обладнання.

Проєкт Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати-Україна", що стосується модернізації світлового обладнання у Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької у Львові на суму 84 тис. дол. США, підтримало посольство Японії в Україні у рамках програми грантової допомоги КУСАНОНЕ.

Про це з посиланням на сайт Львівської обласної ради, інформує "Еспресо.Захід".

Мова про те, що в межах  проєкту придбають та встановлять світлодіодне заливне освітлення (заливки сцени), окремі елементи фронтального освітлення сцени, а також  систему керування світловим обладнанням.

Варте уваги, що це вже другий проєкт Асоціації "Єврорегіон Карпати – Україна", який отримав підтримку Посольства Японії. У 2016 році Асоціація реалізувала ініціативу "Модернізація медичного обладнання для Львівської обласної клінічної лікарні ОХМАТДИТ", відповідно до якого закупили лабораторне обладнання: аналізатор газів крові та електролітів, гематологічний аналізатор та біохімічний аналізатор, 4 монітори за наглядом стану пацієнта, 1 апарат штучної вентиляції легень.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал