Львівські поліцейські наздогнали автобус, водій якого забув пасажирку

Жінка верталася із заробітків.

У п'ятницю, 12 лютого, 31-річна жителька Луцька поверталася додому із заробітків у Польщі. Під час однієї з зупинок трапився неприємний інцидент – автобус поїхав, залишився жінку на АЗС у селі Гамаліївка, що поблизу Львова. Відтак, жінка звернулася у поліцію, передає "Еспресо.Захід".      

Вона не знала ні номера автобуса, ні не могла зорієнтуватися, де перебуває.

Патрульні, які прибули за викликом, з'ясували, що водій автобуса "Слупськ – Харків", яким їхала лучанка, не дочекався пасажирку та поїхав далі з усім її багажем близько 10 хвилин тому. Тож вирішили наздогнати його. Правоохоронці зупинили автобус у селі Новий Став, за 25 кілометрів від Гамаліївки, та пересадили пасажирку. 

Жінка та її родичі подякували працівникам поліції Львівщини за допомогу. "Щиро дякую співробітникам відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції, а саме, старшому лейтенанту поліції Юрію Шередьку та Володимиру Пеленьо, які допомогли моїй дочці у ситуації, що склалася з вини неуважності водія автобуса, який відправився без пасажира. Щиро дякую вам за чуйність та добросовісне виконання своїх службових обов’язків", - подякував поліцейським батько пасажирки.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал