Зберегти тепло у трамваях та автобусах: у Львові просять виходити через передні двері

Сьогодні, 12 лютого, у Львові в середньому виїхало 88% громадського транспорту.

Про це повідомляє ЛМР, передає "Еспресо.Захід".

Станом на ранок 12 лютого, "Львівелектротранс" випустив на маршрути 36 трамваїв та 45 тролейбусів, АТП-1 забезпечило виїзд 235 автобусів, приватні перевізники – 147. Тобто випуск електротранспорту – 97% від плану, автобусів АТП-1 – 90%, а приватних перевізників – 78% від плану. Отже, середнє число складає близько 88%.

Як розповів начальник управління транспорту Львова Орест Олеськів, сьогодні громадський транспорт у місті працює в режимі вихідного дня.

Читайте також: У Львові перекриватимуть вулиці, щоб вивезти сніг

На деяких ділянках руху громадського транспорту можуть бути ситуативні затримки в русі, у зв’язку з погодними умовами, ДТП, технічними причинами. Та основною проблемою чиновники називають – незаконне паркування. Зокрема, на вулиці Січових Стрільців, Чупринки, Личаківській, Хуторівці, Княгині Ольги, Промисловій, неподалік стадіону "Сільмаш".

Як повідомив директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо, ситуація наразі контрольована, а на всіх ділянках працює спецтехніка.

"Для утримання тепла просимо пасажирів виходити із салону через передні двері. Поставитися із розумінням, якщо посадка або висадка пасажирів на зупинках відбувається залежно від ситуації на дорозі", – зазначив Андрій Свищо.

Відстежити рух тролейбусів та трамваїв можна за цим посиланням.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.