У Львові евакуатори забиратимуть автомобілі, які заважають прибирати вулиці

Комунальні служби працюватимуть у посиленому режимі в суботу та неділю.

Відсьогодні у Львові нарешті прибиратимуть міжквартальні вулиці. Про це заявила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає "Еспресо.Захід".

За словами Ірини Маруняк, магістральні дороги у місті розчищені добре, тому  можна більше техніки скерувати на розчищення міжквартальних вулиць.

"Сьогодні на дорогах значно менше машин. Очевидно, приватні структури, установи дослухались до поради працювати дистанційно. Це полегшує прибирання міста, – каже Ірина Маруняк. – Сьогодні залучаємо додатково шість екіпажів поліції, які працюватимуть у кожному районі. Крім цього, ми залучаємо евакуатори, які будуть забирати машини, які припарковані у невстановлених місцях. Також будемо забирати машини, які припарковані так, що заважають прибиранню".

За словами Ірини Маруняк, вночі працювало 140 одиниць техніки. Окрім комунальних підприємств, техніку для прибирання вулиць надавали військові, будівельні компанії та інші приватні структури. Комунальні служби працюватимуть у посиленому режимі і в суботу, і в неділю.

Відсьогодні також зніматимуть бурульки з дахів та ліквідовуватимуть нависання снігу. Небезпечні місця огороджуватимуть. Цим, за словами Ірини Маруняк, повинні займатись компанії, які управляють будинками.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.