"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 13 лютого

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 13 лютого.

Львівський органний зал – хорова капела "Дударик". Концерт "По Рождеству" як своєрідний фінальний акорд Різдва 2021 року. Цього вечора прозвучать найвидатніші твори золотої скарбниці української різдвяної музики. Початок о 16:00. Концерт "Органний батл! Німеччина vs Італія!" Чия органна музика найкрутіша? Хто полонить серця меломанів – майстри північно-німецької школи чи італійські володарі поліфонії? Кожен може обрати свого фаворита на концертах солістки Органного залу Світлани Позднишевої. Початок о 19:00.

Львівська національна філармонія ім. М. Скорика – концерт Tenors BEL’CANTO у супроводі Академічного cимфонічного оркестру Львівської національної філармонії під орудою Володимира Сивохіпа до Дня закоханих! У програмі найромантичніші арії з опер, неаполітанські та українські пісні про кохання та хіти популярної музики: Вольфґанґ Амадей Моцарт, Джузеппе Верді, П’єтро Масканьї, Франц Лєгар, Імре Кальман, Микола Лисенко, Енріко Канніо, Луїджі Денца, Родольфо Фальво, Ніно Рота, Войцех Кіляр, Консуело Веласкес, Діян Воррена, Лучіо Далла, Володимир Івасюк. Початок о 17:00 та о 19:30.

Театр "Воскресіння" – прем'єра "Образ речей" за п’єсою Ніла Лабута у постановці Алли Федоришиної. Автор написав п’єсу в 2001 році. Адам – молодий студент Мідвестернського університету. Щоб якось покращити своє матеріальне становище, він влаштовується охоронцем у місцевий музей мистецтв. Тут він знайомиться зі  студенткою Евелін, яка просто схиблена на мистецтві, свободі і сексі. Молоді люди проводять багато часу разом, і дівчина кардинально змінює життя Адама. Хлопець переконаний, що дівчина позбавляє його багатьох комплексів, чим робить його абсолютно іншою людиною, здатною отримувати задоволення від свого життя. Однак його найкращі друзі вважають, що дівчина його життя псує… Початок о 18:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.