"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 12 лютого

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 12 лютого.

Львівська Національна опера – балет "Корсар". Захоплюючий сюжет, пригоди морських піратів і розкіш східних гаремів зробили "Корсар" одним з найулюбленіших балетів романтичної епохи. У 2-актній версії балетмейстера Юліанни Малхасянц, базованій на класичній хореографії Маріуса Петіпа, велика увага приділяється драматизму, що робить виставу привабливою для глядачів будь-якого віку. Початок о 18:00.

Львівський органний зал – концерт "Музика Бароко" у виконанні солістки Органного залу Олени Мацелюх. Бароко – це мистецтво, побудоване на контрастах. Барокова музика дарує багатство образів та патетику почуттів. Це емоційний сплеск і молитовна споглядальність, боротьба з собою та щира покора. Початок о 19:00.

Львівська національна філармонія ім. М.Скорика – концерт із циклу "Диригенти українською". Цього разу Академічним симфонічним оркестром Львівської національної філармонії диригуватиме молодий і талановитий дириґент – Ігор Соловей. Солюватиме на віолончелі Олексій Шадрін. У програмі – твори М. Скорика та А. Дворжака. Початок о 19:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.