Через негоду патрульна поліція на Львівщині працює в посиленому режимі

Через негоду у Львові та на Львівщині можливе зростання кількості ДТП, тому в області залучили ще більше патрульної поліції, для безпеки дорожнього руху.

Екіпажі патрульної поліції працюють в посиленому режимі вже 5 добу. Про це "Еспресо.Захід" повідомили в патрульній поліції Львівщини. 

"Через значне ускладнення погодних умов ми прийняли рішення залучити додаткові екіпажі для допомоги дорожнім службам, громадянам, для регулювання руху. Тож, на дороги Львова та Львівщини виїхали 152 поліцейських", - повідомили в поліції. 

Оскільки синоптики прогнозують, що погодні умови і надалі ускладнюватимуться, патрульна поліція звертається до мешканців з проханням без нагальної потреби не виходити з дому. У разі необхідності не користуватись власним транспортом, а використовувати транспорт підвищеної прохідності.

Водіїв закликають бути уважними під час руху, за можливості рухатися в автомобілі тільки по центральним дорогам і шосе. У випадку потрапляння в сніговий замет, обов'язково зв’яжіться з рятувальними підрозділами. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.