Від коронавірусу помер львівський журналіст Володимир Тивін

На 77 році життя відійшов у вічність талановитий журналіст, багаторічний працівник Львівського радіо, член Спілки журналістів України Володимир Тивін.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Львівської спілки журналістів, передає "Еспресо.Захід".

"Талант досвідченого радіожурналіста переймали молоді і навіть бувалі колеги. Володимир Васильович був хороший сім'янин. Свою любов до журналістики передав дочці Зоряні. Багато уваги приділяв своїм внучкам Божені та Вікторії. Завжди був оптимістом і мужньою людиною. На жаль, короновірус не зміг пережити", - йдеться у співчутті Львівської спілки журналістів.

Парастас відбудеться сьогодні, 10 лютого, о 18:30 у каплиці храму Володимира і Ольги, що на вул. Василя Симоненка, 5.

Довідково: Володимир Тивін народився 24 січня 1945 року в селі Висоцьке Бродівського району.

Закінчив факультет журналістики Львівського державного університету ім. І. Франка. Після закінчення навчання і до виходу на пенсію працював на Львівському радіо на різних посадах - від кореспондента до головного редактора.

Передачі Володимира Тивіна на природоохоронну тематику у всеукраїнських конкурсах визнавалися  найкращими.

Володимир Тивін був нагороджений медаллю "За трудову доблесть", численними грамотами та подяками Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення, Міністерства сільського господарства України, Українського товариства охорони природи та відзнаками обласних інституцій.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал