"Деколи Андрій Садовий не може вибрати, чи він господарник, чи піарник", - Лопачак

Секретар Львівської міської ради прокоментував вчинок мера Львова, коли той закликав містян допомогти двірникам очистити вулиці від снігу і сам взявся за лопату.

Свою думку з цього приводу Маркіян Лопачак озвучив в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо".

"Деколи мер Львова Андрій Садовий не може вибрати, чи він господарник, чи піарник і політик. Коли міському голові треба думати, як максимально швидко впоратися зі ситуацією, залучити різноманітні організації, як звернутися до бізнесу, щоб вони допомогли максимально швидко подолати цю стихію, міський голова намагається використати такі речі з особистим піаром. Я особисто цього не сприймаю", - підкреслив секретар Львівської міськради.

А от до роботи комунальних служб претензій Маркіян Лопачак немає. "З неділі на понеділок (з 7 на 8 лютого. – Ред.) випала місячна норма снігу. У понеділок зранку багато вулиць, проїжджих частин, тротуарів й справді були не розчищені. Але я трохи не згоден із тим, коли кажуть, що це через те, що комунальники погано працюють. Вони працювали понаднормово (особливо у центральній частині міста), але кількість опадів була надто великою, аби з нею одночасно справитися. Інша ситуація, що й справді, техніка, технічні засоби, які мали бути залучені до прибирання, напевно, залишали бажати кращого. Звичайно, треба до таких речей намагатися готуватися і робити все швидше та набагато якісніше", - зазначив секретар ЛМР.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал