"Патріотизму Зеленського – гріш ціна", – Федина

"Адже він досі, як президент і верховний головнокомандувач, не висловив своєї позиції щодо агресії Росії проти України", - каже народна депутатка України із фракції "Європейська солідарність" Софія Федина.

В ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" політикиня і громадська діячка зробила припущення, що російська влада лише словесною підтримкою "Опозиційної платформи – За життя" не обмежиться.

Нагадаємо, 6 лютого заступник голови Ради безпеки Російської Федерації, голова російської політичної партії "Единная Россия" Дмитро Медвєдєв обговорив по телефону з головою політичної ради партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком санкції, які ввела українська влада проти трьох телеканалів – 112, NewsOne і ZIK. Медвєдєв висловив підтримку зусиллям "ОПЗЖ" щодо "недопущення введення цензури" в Україні, а блокування "опозиційних" ЗМІ назвав таким, що "немає нічого спільного з декларованими українською владою європейськими цінностями".

"Відповідь (Російської Федерації. – "Еспресо.Захід") уже пішла з посиланням обстрілів по фронту, зокрема активізацією снайперів, які вже поранили і вбили багато наших військовослужбовців. І тут ми цвяшком прибиваємо до долівки Зеленського та весь його патріотизм. Мене, чесно кажучи, страшенно бісить, що купа патріотичних людей почали казати, який Зеленський молодець. Добре, він заборонив телеканали. Ок, скажемо, що це навіть було щиро. Андрій Антоненко сидить? Сидить. Військових на фронті вбивають? Вбивають? Поранених багато? Багато. Підтягуються війська Московської Федерації. Де реакція верховного головнокомандувача? І допоки, як мінімум тут, Зеленський як президент не висловить своєї позиції, гріш ціна всьому його патріотизму", - резюмувала Софія Федина.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал