Встановлено винуватців створення стихійного сміттєзвалища поблизу Стебника на Львівщині

Ними виявилися працівники одного з підприємств на Дрогобиччині, тепер їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили осіб, причетних до створення стихійного сміттєзвалища неподалік Стебника на Дрогобиччині. Про це повідомляє Поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів спільно зі співробітниками управління карного розшуку поліції Львівщини викрили схему несанкціонованого вивезення сміття.

Встановлено, що працівники одного з підприємств на Дрогобиччині, порушили умови договору про вивезення сміття на санкціоноване звалище поблизу міста Самбір. Вони тривалий час вивозили побутові відходи на стихійне сміттєзвалище, яке облаштували неподалік міста Стебник Дрогобицького району.

Сьогодні, правоохоронці спіймали на "гарячому" та вилучили сміттєвоз "Мерседес", водій якого – 65-річний місцевий мешканець, нелегально відвантажував побутові відходи.

Також було проведено санкціоновані обшуки, під час яких поліцейські вилучили документацію та інші речові докази.

Зловмисникам, які тривалий час вивозили побутові відходи на нелегальне звалище, загрожує до восьми років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють решту осіб, причетних до цього правопорушення.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.