Місто не потребує додаткової снігоочисної техніки, а транспорт виїхав вчасно, – ЛМР

Згідно з інформацією гідрометцентру, у Львові випало 35 см снігу. На вулиці міста виїхали 127 одиниць прибиральної техніки.

Про це повідомила заступниця мера Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк на брифінгу щодо подолання наслідків негоди, передає "Еспресо.Захід".

Ірина Маруняк повідомила, що 127 одиниць техніки з усіх 136 наявних (грейдери, піскорозкидувачі, трактори, мотоблоки) працювали вночі 8 лютого посилено та прибирали магістральні дороги. З 6 години ранку прибирають вулиці та тротуари двірники. Заступниця також зазначає, що майже весь громадський транспорт виїхав вчасно: 111 трамваїв та тролейбусів, 375 автобусів. Єдина затримка була з тролейбусами на вулиці Зеленій.

Читайте також: Транспортний колапс: львів’яни понад пів години чекають на маршрутку.

"Згідно з інформацією гідрометцентру, випало 35 см снігу. Тому мер Садовий звернувся до працівників міської ради, щоб ті о 15:00 вийшли на різні локації і прибирали. Минулих зим таких опадів не було. Сніг падатиме до п’ятниці. Тому сьогодні теж працюємо у посиленому режимі та сподіваємось на допомогу мешканців міста. Гострої потреби у снігоочисній техніці немає", – говорить Ірина Маруняк.

Заступниця зазначає, що на магістральних дорогах зараз немає снігоочисної техніки, бо є великий потік транспорту. Техніка прибирає квартальні дороги. Після 12:00 вона знову виїжджає на магістралі.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал