Лікарня у Соснівці готова приймати пацієнтів: уже є наказ головлікаря

Сьогодні вночі медсестри виходять на чергування.

 Лікарня відновного лікування №3, що у м. Соснівка на Львівщині, офіційно розпочинає свою роботу - вже є відповідні офіційні документи. Керівник медзакладу Богдан Баранюк підписав наказ, згідно з яким персонал має вийти на роботу і підготуватися приймати перших пацієнтів. Попередній наказ про вимушений простій третьої лікарні, визнали нечинним, передає "Еспресо.Захід".

"Сьогодні вночі я вже маю вийти на перше чергування після 10 місяців простою. Ми чекали наказу головлікаря, щоб остаточно переконатися у тому, що нас почули. Наказ з'явився ще у п’ятницю, однак ми ознайомилися з ним тільки сьогодні. Дякуємо юристам Анни Ярмоли, які допомогли нам усе зробити правильно, консультували нас. Приємно, що влада нас почула. Усі наші вимоги задовольнити, тож ми повертаємося на роботу", - розповіла "Еспресо.Захід"  голова незалежної профспілки лікарні Ольга Іванчина.

Огляд хворих перед госпіталізацією проводитимуть після негативного результату на коронавірус, а персоналу вимірюватимуть температуру перед виходом на зміну.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.