Аеропорт "Львів" призупинив роботу через складні погодні умови

Летовище не приймає рейси ще з учорашнього обіду, проте сьогодні заплановано відновити роботу у штатному режимі.

Про це свідчить інформація про розклад рейсів на офіційній сторінці та повідомлення у фейсбук-сторінці, інформує "Еспресо.Захід".

Вчора мали відбутись 16 рейсів. Проте шість з них не прибули до Львова, а були перенаправлені (Стамбул (Pegasus) та Київ (Wind Rose)), скасовані (Дортмунд (Wizz Air) та Стамбул (Turkish Aerline), або позначені, як такі, що затримуються (Київ (Wind Rose) та Мінськ (Белавіа)).

З семи рейсів на відліт – чотири скасовано (два рейси у Стамбул (Turkish Aerline та Pegasus), Дортмунд (Wizz Air) та Київ (Wind Rose)).

Читайте також: Аеропорт "Львів" став третім в Україні за трафіком після київських летовищ

Сьогодні поки затримуються два рейси – до Мінська (Белавіа) та Києва (Wind Rose). До 12.30, коли відбудеться рейс до Стамбулу, летовище вже має намір відновити роботу. На приліт усі рейси зазначені як такі, що очікуються. Всього сьогодні заплановано 17 рейсів.

Відзначимо, що вчора, починаючи з обіду, у Львові відбулося значне погіршення погодних умов.. Зокрема сильний снігопад, ожеледиця та замети. У зв’язку з чим у місті оголошено найвищий рівень небезпеки.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.