У центрі Львова нетверезий іноземець розбив 5 автомобілів і спробував втекти

У порушника не було необхідних для керування транспортним засобом документів.

Водій, керуючи автомобілем BMW 328, не обрав безпечної швидкості та бокового інтервалу і здійснив ДТП. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

Близько 5-ї години ранку екіпаж, патрулюючи на вулиці Лисенка, помітив, як з вулиці Просвіти на великій швидкості виїхав транспортний засіб і врізався в бордюр. Водія це не зупинило і він поїхав далі і вже на перехресті вулиць Лисенка-Короленка він, не обравши безпечної швидкості та бокового інтервалу, здійснив ДТП.

Водій наїхав на припаркований автомобіль Audi A6. За інерцією останній вдарив Volkswagen Caddy, який своєю чергою вдарив Toyota Corolla, далі ланцюгова реакція поширилася на автомобіль Audi 100.

Винуватець дорожньо-транспортної пригоди спробував утекти, однак патрульні заблокували його автомобіль.

Виявилося, що за кермом перебував 32-річний іноземець. У нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 1,19 проміле.

Проти порушника склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Зазначимо, що іноземець не мав поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності. Відтак правоохоронці винесли проти нього постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

До слова, усіх власників транспортних засобів встановили.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.