На Львівщині оголосили перший рівень небезпечності (жовтий)

Водіїв просять утриматися від поїздок через складні погодні умови.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг області, інформує "Еспресо.Захід".

"На окремих ділянках доріг можлива сильна ожеледиця та снігові опади. У гірській місцевості зафіксовано дощові опади при температурі повітря - 7 градусів за Цельсієм", - йдеться у повідомленні.

Шляховики, своєю чергою, повідомляють, що готові до негоди. "Дорожні умови в області цілодобово контролюють працівники підрядних організацій та інженери Служби автомобільних доріг у Львівській області".

У Службі автомобільних доріг області просять водіїв сьогодні, 7 лютого, після 15:00 з метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки утриматись від поїздок.

"У негоду рекомендуємо водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення (шукайте на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe).

Якщо знадобиться допомога на дорозі, телефонуйте до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області за тел.: +380(67) 370 80 67 (цілодобово).

Про можливі обмеження руху з метою очистки окремих ділянок доріг повідомлятимемо додатково", - наголошено в повідомленні.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.