Львівський "Рух" повернувся зі зборів та втратив одного з лідерів команди

Орендований у донецького "Шахтаря" форвард Андрій Борячук випав з обойми через апендицит і повернеться у склад не раніше березня.

Про це повідомляє "UaФутбол" з посиланням на Meta-ratings, інформує "Еспресо.Захід".

Форвард "Руху" Андрій Борячук пропустив спаринги на зборах в Туреччині через апендицит. 24-річний гравець зможе повернутися на поле лише в березні.

Нагадаємо, у січні Борячук перейшов в "Рух" на правах оренди з "Шахтаря".

Напередодні львівський "Рух" повернувся зі зборів у Туреччині. Як повідомляє клубний сайт, загалом "жовто-чорні" провели на турецькій землі 17 тренувальних днів. За цей час підопічні Івана Федика зіграли 7 товариських матчів.

Тренерський штаб надав гравцям два вихідних, а вже в понеділок, 8-го лютого, вони продовжать підготовку до матчу 14-го туру УПЛ проти "Ворскли".

Протистояння із полтавчанами відбудеться у неділю, 14 лютого, на "Арені Львів", о 17:00.

Зважаючи на те, що домашній матч відбудеться у День закоханих, клуб організовує акцію для своїх вболівальників, які поки не можуть відвідувати стадіон.

"Рух", спільно із офіційним партнером Grand Hotel, надасть можливість закоханій парі відвідати цей матч, де на них будуть очікувати романтична святкова вечеря та незабутні емоції. А ще, двоє щасливчиків отримають пам’ятні сувеніри від футбольного клубу.

З умовами участі в акції можна ознайомитись на офіційній сторінці клубу.

Нагадаємо, "Руху" здійснив найгучніший трансфер зимового міжсезоння в українському футболі, залучивши у свої лави легендарного ісландського захисника Рагнара Сігурдссона.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.