Екобус упродовж лютого прийматиме відпрацьовані небезпечні відходи

Ртутні термометри, батарейки, люмінесцентні лампи можна здати в різних районах Львова впродовж лютого.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації нагадує про важливість розумного поводження з небезпечними відходами і правильну їх утилізацію. Для цього організовують виїзди екобуса в різні частини міста та передмістя, де можна здати відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи тощо, передає Еспресо.Захід.

Так, упродовж цього місяця відпрацьовані люмінесцентні лампи (не більш ніж 10 одиниць), термометри і батарейки прийматимуть на безкоштовній основі тільки від мешканців м. Львова, смт Рудне, смт Брюховичі та м. Винники. Прийматимуть відходи в упаковках виробника або іншій безпечній тарі.

Графік стоянок Екобуса, мобільних пунктів прийому відпрацьованих люмінесцентних ламп, термометрів та батарейок у лютому 2021 року за посиланням: https://bodnarivkaeko.lviv.ua

ЛКП Зелений Львів нагадує, що небезпечні відходи приймаються в упаковках виробника або іншій безпечній тарі, зокрема, відпрацьовані люмінесцентні лампи приймаються в кількості, що не перевищує 10 одиниць, ртутні термометри – до 5 шт., а відпрацьовані батарейки до 1 кг.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.