Заборона медведчуківських каналів: як відреагував світ та чому Зеленський наважився на непопулярне рішення – в "Головному" на "Еспресо"

Раптово і неочікувано, чи прогнозовано? Що криється за санкціями проти нардепа Козака і вимкнення медведчуківських мовників? Ці й інші теми обговорюватимуть сьогодні наживо під час ефіру програми "Головне" на "Еспресо" о 21:15.

Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти народного депутата з фракції "Опозиційна платформа – За життя" Тараса Козака, а також восьми юридичних осіб: це телеканали "112 Україна", NewsOne, Zik, а також регіональні мовники каналу "112 Україна".

Чому президент наважився на непопулярний крок? Можливо - це спроба перехопити електорат ОПЗЖ чи відзначитися на міжнародному рівні? Та чи існують юридичні шпарини, щоб повернути заблоковані канали?

Про усі приховані мотиви та сенси резонансної події у студії програми "Головне" говоритимуть із головним редактором "Цензор.НЕТ" Юрієм Бутусовим та телеведучою Яніною Соколовою.

До дискусії також долучаться Ігор Васюник - народний депутат України VII і VIII скликань та Ольга Мовчан - продюсерка телеканалу Еспресо та проекту "Історична правда.

Незмінно о 21:15 на глядачів чекатиме ведуча Наталка Кухта. Не тікайте на інші канали!

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал