"Нескоромний уже колись скликав викривальну пресконференцію. Однак вона так і не відбулася", – Антоняк

Ексрадник голови СБУ Ярослав Антоняк сумнівається щодо реальних намірів колишнього першого заступника голови Служби безпеки Дмитра Нескоромного, якого підозрюють в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, розповісти про зловживання високопоставлених представників української влади.

Про це нагадав в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" колишній радник голови СБУ Ярослав Антоняк.

"Мені важко сказати, чи перебуває він (Дмитро Нескоромний. – "Еспресо.Захід") зараз у Європі. Ми про це дізналися з його нібито Telegram-каналу. Але чи можемо ми довіряти повідомленням з соцмережі Telegram? Щодо пресконференції, я б хотів нагадати про те, що коли Нескоромного за часів президентства Зеленського звільняли з посади, то він також обіцяв провести викривальну пресконференцію в одному з інформаційних агентств, але вона так і не відбулася. Тоді мої джерела повідомили, що його тихо переконали зі Служби цього не робити. Нескоромний був креатурою колишнього голови офісу президента Андрія Богдана і з відходом цієї людини, також мусив відійти", сказав Ярослав Антоняк.

Експерт вважає, що навіть якщо така пресконференція і відбудеться (що дуже сумнівно), вона не буде аж надто викривальною.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал