Сьогодні "Голоси левів" повторили "Мовчати"

Кавер-версією пісні Кузьми "Мовчати" львівський чоловічий вокальний квартет вшанував шосту річницю загибелі лідера "Скрябіна".

Український чоловічий вокальний квартет LEONVOCI ("Голоси левів" або ж "Голоси Львова") виник у Львові у рік, коли в автомобільній аварії на Дніпропетровщині не стало уродженця Львівщини, лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Попри те, що хлопці  не були знайомими з Кузьмою особисто, зараз, до річниці його смерті 2 лютого – підготували кавер-версію його пісні "Мовчати", що її презентували кілька годин тому на своєму ютуб-каналі, інформує "Еспресо.Захід".

Як коментує лідер гурту Назар Тацишин, творчістю та особистістю Кузьми хлопці з LEONVOCI (що виконує свої пісні – окрім української – також  англійською, іспанською, італійською, німецькою, французькою та польською і їздить у концертні тури Європою у супроводі симфонічного оркестру) захоплюються віддавна. А відтак дуже хочуть, щоб цього талановитого виконавця не забували. Тому переспів пісні  "Мовчати" одного з найвідоміших музикантів незалежної України – не кон'юнктура, а спроба нагадати про того, ким захоплювалися і хто  був більшим, ніж просто виконавець та шоумен.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.