Реформа СБУ, про що говорив держсекретар США і що відповів би сам Зеленський з приводу вступу України в НАТО – в "Головному" на "Еспресо"

Як відреагували американці на відверте інтерв'ю українського президента і про що насправді говорили міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і новий держсекретар США Ентоні Блінкен?

Ці й інші теми обговорюватимуть сьогодні наживо під час ефіру програми "Головне" на "Еспресо" о 21:15.

Подробиці розмови міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби й нового держсекретаря США Ентоні Блінкена, а також про реакцію американців на славнозвісне інтерв'ю Зеленського ми довідаємося в директорки з комунікацій Українського конгресового комітету в США та народної депутатки України попереднього скликання Оксани Юринець.

А чому Україна досі не в НАТО? Можливо, Володимиру Зеленському це питання слід було адресувати собі, а не президентові США?

Згадаємо й реформи правоохоронних органів, зокрема щодо СБУ. Оливи у вогонь долив нещодавній скандал із колишнім першим заступником відомства — Дмитром Нескоромним. Чи справді і тут є слід росіян, ми розпитаємо ексрадника голови СБУ Ярослава Антоняка та народного обранця від "Голосу" Андрія Осадчука.

Незмінно побачимося о 21:15 і не тікайте на інші канали! На глядачів чекатиме ведуча Наталка Кухта.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал