"Дубінського виключили із фракції не за антиукраїнську, а за антиамериканську його діяльність", - Чолій

Депутат Львівської облради вважає, що до запровадження санкцій Держдепартаментом США ні президент, ні його партія "не помічали" шкідливої діяльності Олександра Дубінського.

"На жаль, Дубінського виключили з фракції не за антиукраїнську, а за антиамериканську його діяльність. Очевидно, наші західні союзники наполягали на тому, що ця людина не може перебувати у президентській фракції", - зазначив в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" депутат Львівської облради, голова фракції УГП Тарас Чолій.

"Але мені, як, думаю, багатьом українцям, було б цікаво почути новину не про те, що його вигнали з фракції, а про те, що, наприклад, СБУ відкрила кримінальне провадження проти Дубінського, його висловлювань і загалом проти його антиукраїнської риторики та діяльності. Що Верховна Рада позбавила його недоторканності. Мені би це було цікаво. Мені не цікаво слухати про Дубінського, обговорювати його долю. Це - один із паразитів, який потрапив у парламент завдяки партії "Слуга народу" і особисто Зеленському. І Зеленський, і його партія, напевно, і не побачили б до цього часу його шкідливої діяльності, якби не західні союзники та їх санкції", - підкреслив політик.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал