Прикордонники Львівщини перешкодили ввезенню нарковмісних препаратів з Польщі

У пунктах пропуску "Шегині" та "РаваРуська" вилучили лоразепам, трамадол, діазепам та інші наркотичні препарати.

Дві спроби ввезення нарковмісних препаратів з Польщі в Україні викрили прикордонники Держприкордонслужби України-Західного кордону. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західного кордону, передає "Еспресо.Захід".

Учора, близько обіду, у пункті пропуску "Шегині" виявили автівку, в якій везли медпрепарати наркотичної дії, а через декілька годин ще одну – у "Раві Руській".

Транспортні засоби додатково перевірили за ініціативою прикордонників на підставі аналізу ризиків. Перевірку здійснювали спільно зі співробітниками митниці, в одному випадку за участі групи офіцерів Адміністрації Держприкордонслужби, в іншому – бійців підрозділу "Дозор".

Так, у пункті пропуску "Шегині" в мікроавтобусі Mercedes знайдено заборонені медичні препарати наркотичної дії у вигляді таблеток, суспензії та ампул. Серед особистих речей 30-річний водій, громадянин України, перевозив близько 200 одиниць лоразепаму, трамадолу та діазепаму.

А в пункті пропуску "Рава-Руська" в легковику "Suzuki" виявлено 120 штук таблеток Doretа та один флакон препарату Poltram, 100 ml, з наркотичною речовиною "Трамадол", які перевозив 54-річний водій іномарки.

Щодо обох випадків направлено повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним переміщенням нарковмісних препаратів.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.