Цьогоріч на Львівщині відбудуться понад три сотні спортивних подій

У 20 заходах участь візьмуть ветерани. Для людей з інвалідністю організують 50 всеукраїнських заходів, найбільше – реабілітаційно-спортивних.

Про це інформує Львівська обласна державна адміністрація, передає "Еспресо.Захід".

Проведуть 159 заходів з олімпійських видів спорту. Зокрема, чи не найбільше змагань та зборів цьогоріч запланували з кульової стрільби та велосипедного спорту – по 25 заходів.

Крім того, запланували національні події зі стрільби з лука, вільної боротьби, карате, боксу, стрибків на батуті, стрільби стендової, тхеквондо, фехтування, веслування на байдарках та каное, легкої атлетики, плавання, стрибків у воду, сучасного п’ятиборства, тріатлону. Також відбудуться змагання з ігрових видів спорту: бадмінтону, водного поло, регбі та футболу.   Заплановані також і заходи з зимових видів спорту: біатлону, санного спорту, лижних перегонів та гірськолижного спорту.

Понад 150 заходів присвячені неолімпійським видам спорту. Йдеться про гирьовий спорт, футзал, флорбол, танцювальний спорт, спортивну акробатику та десятки інших видів спорту. У 20 заходах участь візьмуть ветерани. Для людей з інвалідністю організують 50 всеукраїнських заходів, найбільше – реабілітаційно-спортивних. Координуватиме все на території області управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

У ЛОДА наголошують, що на Львівщині також запланували навчально-тренувальні збори спортсменів-кандидатів до складу національної збірної команди України з кульової стрільби для підготовки до Олімпійських ігор у Токіо.  Також проведуть збори з лижних гонитв до зимових Олімпійських ігор.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.