Юлія Гвоздович висунула ультиматум керівництву УГП

У разі ігнорування її вимог обіцяє вийти з лав партії.

Про це ексдепутатка ЛМР, голова міської організації УГП, членкиня політради партії, екскандидатка в мери Львівської ОТГ написала на своїй facebook-сторінці, інформує "Еспресо.Захід".

"Вимагаю негайно скликати Політраду партії, усунути від прийняття рішень голову Партії, керівника Секретаріату та голову ГКК, як співучасників цього ганебного дійства, скасувати результати та факт проведення цієї псевдоконференції, оголосити нові вибори, за правовою традицією УГП: із попереднім висуванням, із фіксацією кількості членів ЛОО станом на 30 грудня, коли було прийнято рішення про перевибори. А також вимагаю створення незалежної комісії для розслідування фактів політичної недоброчесності в прийомі нових членів ЛОО та виключення з партії усіх, хто в цьому брав участь", – написала політик.

Юлія Гвоздович додала, що в разі відсутності реакції з боку Політради, вона залишить лави партії.

Зазначимо, сьогодні Юлія Гвоздович звинуватила керівництво партії у рейдерському захопленні УГП, яке відбулося на конференції минулих вихідних. Разом з нею таку позицію підтримує ще низка чільних членів партії та депутатів місцевих рад. Про це вона розповіла в ексклюзивному коментарі для "Еспресо.Захід".

Нагадаємо, конфлікт у партії почався на початку грудня, коли УГП у Львівській обласній раді підписала меморандум про співпрацю з "Європейською Солідарністю", "Батьківщиною", НРУ та "Голосом".

Через декілька днів рішенням політради партії керівників фракції УГП в обласній раді Тараса Чолія та Івана Щурка відсторонили з посад та призупинили їх членство у партії.

Сьогодні також стало відомо, що на недільній конференції, зокрема, було прийнято рішення про відкликання депутатів фракції УГП у Львівській обласній раді.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.