Рекордсмен "Книги Рекордів України" Олександр Божик замахнувся на "найдрайвовіший концерт зими"

До свого активного десятиліття на сцені скрипаль-віртуоз підготував "інтерактивний" концерт.

Суперфіналіст популярного шоу "Україна має талант", рекордсмен "Книги Рекордів України", учасник багатьох талант-шоу (серед яких зокрема –  "Хвилина слави", "Британія має талант" та "Італія має талант") Олександр Божик 22 лютого у театрі ім. М. Заньковецької у супроводі рок-бенду дасть два концерти. Програму складуть як відомі у виконанні цього скрипаля-віртуоза світові хіти, так і твори, котрі прозвучать уперше, інформує "Еспресо.Захід".

"Цей рік з причин локдауну ми з дружиною прожили без концертів, – розповідає Олександр Божик (якого наш дзвінок застав у час оклигування після операції на носовій перетинці). – Але навіть не знаю, чи був у нашому житті настільки плідний час в царині творчості, як цей: ми з Юлею як дует "Божик Дуо" (Bozhyk Duo) лише одних каверів на світові хіти та мої авторські твори записали понад 60, а ще ж була купа творчих експериментів. Дещо включили і в програму цього концерту, який буде інтерактивним та розважальним, щоб ніхто і не помітив, як минає час".

"Джиммі Гендрікс серед скрипалів" (як назвали Олександра Божика після його феєричного виступу на польському шоу "Mam talent") попри уже звичні і дуже очікувані публікою він нього концертні номери (як, приміром, виконання на кількох скрипках одночасно) в межах найближчого свого концертного дійства  також виступить як учасник несподіваних дуетів – скажімо, з Іванною Митроган, яка гратиме на електроарфі, чи з солістом Львівської опери Петром Радейком, де спробує свої сили як диригент й інше.

Варте уваги, що цього року минає 10 років, відколи Олександр Божик гучно заявив про себе – став срібним призером шоу "Україна має талант" і дав перший шоу-концерт (а такі концерти намагається організовувати щороку). Як варте уваги те, що після Львова з цією концертною програмою він виступить у Тернополі.

"Коли я тільки починав, – поділився з нами спогадами Олександр Божик, –  то намагався укладати свою концертну програму з творів, які подобаються публіці, без прив'язки до того, а як саме мені вони лягають на душу. А сьогодні  включаю до програми виключно ті речі, котрі подобаються мені. І орієнтуюся на те, аби слухач теж почав їх любити." 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.