Юлія Городна з Яворівщини стала чемпіонкою України з біатлону серед юніорів

Змагання відбувались навчально-спортивній базі "Тисовець" на Львівщині.

Вихованка Львівського обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту Юлія Городна виграла гонку з масовим стартом чемпіонату України з біатлону серед юніорів та юніорок. Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту Львівської обласної адміністрації, передає "Еспресо.Захід".

Після двох вогневих рубежів Юлія перебувала в середині другого десятка, встигнувши відбігати чотири штрафних кола. Зате обидві стійки спортсменка з Львівської області провела ідеально, і побігла на дистанцію останнього кола в секунді попереду Оксани Москаленко, яка лідирувала до того.

При цьому приходила Юля на рубіж тільки п'ятою, поступаючись програючи понад хвилину. Але всі чотири суперниці, що йшли попереду, допустили по три промахи, відкривши нашій спортсменці дорогу до подіуму. Втім Юлія Городна доклала значних зусиль, аби випередити найближчу суперницю Оксану Москаленко.

За день до перемоги у гонці з масовим стартом, Юлія Городна виборола бронзу у спринтерській гонці. Вдалий виступ у "Тисовці" дозволить спортсменці з Львівщини виступити на чемпіонаті світу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал