"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 31 січня

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 31 січня.

Театр "Воскресіння" – прем'єра вистави "Америка" у постановці заслуженої артистки України Алли Федоришин за п'єсою однієї із найпопулярніших у Європі сучасних сербських драматургів Біляни Србляновіч, до творчості якої цей театр звертається вже не вперше. Виставу про цінності – справжні та фальшиві, самотність, про людську душу театр підготував у межах відзначення свого 30-ліття. Початок о 18:00.

Львівський органний зал – концерт "Хор ангелів" – нова мистецька програма Національної хорової капели "Дударик". Програму, якою диригуватиме головна хормейстериня "Дударика" Мар’яна Хижа складуть монодії і стихири, авторська духовна музика, переклади для солістів і хору у супроводі оркестру творів Баха, Генделя, Вебера, Арангуеса, Качіні, а також Слєпченко та Кацала. З хором хлопчиків виступлять солісти: Олена Романів (сопрано), Назар Хижий (кларнет), Святослав Роздобудько (сопілка), Олег Ярема (гітара). Акомпануватиме струнний квартет Львівської національної опери. Початок о 19:00.

Львівський історичний музей (відділ "Музей історії України" на пл. Ринок, 24) – виставка "Шляхами древніх цивілізацій", де репрезентовано понад 500 археологічних пам‘яток з фондів Львівського історичного музею. Зокрема, збірку таблиць з клинописними написами, мумії птаха, фрагменти людської мумії, інталії, камеї, посуд, статуетки тощо. Для наймолодшої аудиторії у межах експозиції передбачені захопливі інтерактивні забави!

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.