Після заяв чиновника міськради про "транспортний колапс" у Львові потрібні кадрові рішення, - заява

Депутати Львівської міської ради від "Європейської Солідарності" жорстко відреагували на погрози заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого.

Про це йдеться у заяві фракції, інформує "Еспресо.Захід".

На думку авторів документа, чиновник фактично звинуватив депутатів в блокуванні прийняття бюджету розвитку міста Львова, і як наслідок – можливій зупинці роботи громадського транспорту Львова.  Транспортний колапс,  як стверджує чиновник, станеться в тому числі тому, що  працівники підпорядкованих йому комунальних підприємств вчасно не отримають зарплату.

"Зі всією відповідальністю ми, депутати фракції ЄС, запевняємо, що змусимо чиновників міської влади виплатити зарплати, - йдеться у заяві фракції "Європейської Солідарності" у Львівській міській раді. - Працівники транспортних комунальних підприємств  добре виконують свою роботу і  не несуть відповідальності за те, що їхній начальник, Андрій Білий, свій робочий час присвячує соціальним мережам, записуючи відеоролики, та інтригам, а не займається менеджментом ввіреної йому сфери життєдіяльності нашого міста".

Депутати обіцяють також провести повний аудит діяльності транспортних комунальних підприємств Львова.  Це робитиметься для того, щоб зрозуміти, "на що витрачаються мільйони з міського бюджету, адже   роками львів’яни не отримують якісну послугу і постійно скаржаться   на роботу міського комунального транспорту.  Запевняємо наших виборців, що за висновками аудиту  будуть  ухвалені відповідні кадрові рішення".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.