На боротьбу зі снігом на Львівщині задіяли 116 одиниць техніки

На Львівщині упродовж ночі 29 січня для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 116 одиниці техніки. Використали 599,4 тонн піщано-соляної суміші для механізованої та ручної підсипки.

Про це повідомляють у Львівській ОДА, передає "Еспресо.Захід". 

"Відтак, Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла 65 одиниць техніки та використала 362 тонни піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 51 технічний засіб та використав  237,4 т ППС", - йдеться в повідомленні. 

Львівська облдержадміністрація закликає у разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області "112".

У Львівській міськраді також додають, що зранку у місті працювало 66 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць та хідників загалом використано 256 м куб піскосуміші, 103 тонни реагентів та солі.

Додамо, поліцейські Львівщини закликають водіїв, які керують транспортними засобами під час снігопадів, в умовах поганої  видимості навіть у світлу пору доби, а також на слизькому дорожньому покритті, ретельно виконувати вимоги Правил дорожнього руху та правильно оцінювати дорожню обстановку.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.