У львівському коледжі відремонтували автомобілі для передової

Львівському автомобільно-дорожньому коледжу Національного університету "Львівська політехніка" випала нагода допомогти хлопцям, які воюють на передовій.

Про це йдеться в повідомленні на сайті університету, передає "Еспресо.Захід". 

"Директор благодійного фонду "Добродій" звернувся із проханням, аби силами студентів і майстрів виробничого навчання закладу відремонтувати автомобілі марки УАЗ, Газ та Zuk", - йдеться в повідомленні. 

Упродовж року студенти двох спеціальностей під керівництвом майстрів виробничого навчання провадили ремонтно-реставраційні роботи для автомобілів. 

Читайте також: Бій під Крутами: львівські ліцеїсти записали переможну пісню (відео)

Відтепер Газель знаходиться у добровольчому батальйоні "Карпатська Січ"(потім ввійшов до 93-ї механізованої бригади). Блакитний УАЗ передали  бригадній артилерійській групі 128-ї гірсько-штурмової бригади. Зелений УАЗ знаходиться у ремонтній роті 1-го батальйону 93-ї механізованої бригади, польський Zuk – у 54-й механізованій бригаді.

"У коледжі горді, що їхні вихованці як волонтери долучилися до ремонту автомобілів та виконання поставлених завдань заради спільної мети – перемоги", - зауважують на сторінці  Національного університету "Львівська політехніка".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.